Inchiriere Copitoare in Arad

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Arad

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Închirierii de Echipamente de Birou în Arad

În era digitală în care suntem, accesul la echipamente de birou de înaltă calitate este esențial pentru a menține eficiența și productivitatea. Printech Company vă oferă soluția perfectă prin serviciile noastre de închiriere de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în județul Arad, inclusiv în orasulArad.

Imprimante Monocrom și Color de Închiriat în Arad

Când alegeți să închiriați imprimante monocrom sau color în Arad de la Printech Company, vă asigurați că aveți întotdeauna acces la tehnologie de ultimă generație. Beneficiați de calitatea superioară a imprimării și de eficiență maximă, fără a vă face griji cu privire la costurile de întreținere. Cartușele originale sunt incluse în serviciul nostru, astfel încât rezultatele dvs. de imprimare să fie întotdeauna de cea mai bună calitate.

Plottere pentru Proiecte de Mare Amploare

Pentru proiectele de arhitectură, design sau construcții care necesită imprimări de dimensiuni mari, închirierea unei plottere este soluția ideală. În Arad, Printech Company vă pune la dispoziție plottere de înaltă performanță. Cu serviciul nostru de închiriere de plottere, economisiți timp și bani, având certitudinea că veți primi rezultate excepționale.

Imprimante Multifuncționale pentru Eficiență Maximă

În mediul de afaceri, eficiența este crucială. Închirierea de imprimante multifuncționale în Arad vă permite să realizați multiple operațiuni într-un singur dispozitiv: copiere, imprimare, scanare și fax. Printech Company vă oferă aceste echipamente la prețuri competitive în Arad și alte orașe importante din județ.

Servicii Profesionale pentru Clientul Nostru

Printech Company nu se limitează doar la furnizarea echipamentelor de birou de înaltă calitate. Oferim, de asemenea, un pachet complet de servicii, inclusiv mentenanță și intervenție în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Dacă vreodată echipamentul necesită reparații care durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup, astfel încât afacerea dvs. să nu fie afectată.

Alegeți Printech Company pentru închirierea de echipamente de birou în Arad și beneficiați de calitate, eficiență și prețuri competitive. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice și pentru a vă oferi soluția ideală de echipament de birou în Arad.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Arad

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Arad.

 • Inchiriere multifunctionala , Arad

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Arad.

 • Inchiriere copiator , Arad

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Arad.

 • Inchiriere plotter , Arad

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Arad.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi