Inchiriere Copitoare in Miercurea Ciuc, Harghita

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Miercurea Ciuc dar si in restul oraselor din Harghita

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii Echipamentelor de Birou in Harghita

Dacă desfășurați activități de birou în județul Harghita, inclusiv în Miercurea Ciuc și celelalte orașe importante ale regiunii, probabil că v-ați confruntat cu necesitatea de a avea echipamente de birou de înaltă calitate, precum copiatoare, imprimante monocrom sau color, plottere și multifuncționale. În acest context, Printech Company vă oferă o soluție inteligentă: inchirierea acestor echipamente. Iată câteva dintre avantajele de care vă puteți bucura atunci când optați pentru serviciile noastre în Harghita.

1. Serviciu de Mentenanță Profesionist

Printech Company înțelege importanța funcționării continue a echipamentelor de birou pentru afacerea dumneavoastră. Prin intermediul contractului de închiriere, vă punem la dispoziție nu numai echipamentele dorite, ci și un serviciu de mentenanță specializat. Aceasta înseamnă că, în cazul unor probleme tehnice, suntem pregătiți să intervenim rapid, fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră. Și mai mult, dacă reparația necesită mai mult de 48 de ore, vă oferim echipament de back-up pentru a asigura continuitatea operațiunilor dumneavoastră.

2. Cartușe Originale pentru Calitate Maximă

Calitatea este o prioritate pentru noi, de aceea, atunci când închiriați un copiator, o imprimantă sau un plotter de la Printech Company în Harghita, veți primi doar cartușe originale noi. Acest lucru garantează că echipamentele dumneavoastră vor funcționa la performanțe maxime și vor oferi rezultate de imprimare de înaltă calitate.

3. Economie Financiară și Fără Costuri Ascunse

Când alegeți să închiriați echipamentele de birou de la noi, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare pentru întreținere, piese, manoperă, instalare, instruire sau transport. Toate aceste cheltuieli sunt incluse în pachetul nostru de închiriere, astfel încât să puteți gestiona bugetul dumneavoastră fără surprize neplăcute.

Pentru servicii de închiriere copiatoare, imprimante color, plottere monocrom sau multifuncționale în Harghita, inclusiv Miercurea Ciuc și celelalte orașe importante, Printech Company este partenerul ideal. Beneficiați de calitate, servicii profesioniste și economii financiare semnificative. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a discuta despre opțiunile potrivite nevoilor dumneavoastră de birou.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Miercurea Ciuc, Harghita

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Miercurea Ciuc, Harghita.

 • Inchiriere multifunctionala Miercurea Ciuc, Harghita

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Miercurea Ciuc, Harghita.

 • Inchiriere copiator Miercurea Ciuc, Harghita

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Miercurea Ciuc, Harghita.

 • Inchiriere plotter Miercurea Ciuc, Harghita

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Miercurea Ciuc, Harghita.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi