Inchiriere Copitoare in Reșița, Caraș-Severin

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Reșița dar si in restul oraselor din Caraș-Severin

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Închirierea de Copiatoare, Plottere, Imprimante Monocrom și Color în Caras-Severin

Printech Company vă aduce soluții eficiente și economice pentru toate nevoile dvs. de tipărire și copiere în județul Caras-Severin. Având sediul în pitorescul oraș Resita, suntem gata să vă servim nu doar aici, ci și în celelalte mari orașe din Caras-Severin, cum ar fi Oravița și Bocșa.

Avantajul închirierii echipamentelor noastre

Serviciu de Mentenanță Inclus: Atunci când închiriați un copiator, plotter, imprimantă monocrom sau color sau multifuncțional de la Printech Company, sunteți asigurați că veți beneficia de serviciu de mentenanță și intervenție fără costuri suplimentare. Echipa noastră dedicată va asigura funcționarea optimă a echipamentului dvs. și va interveni rapid în cazul unor probleme.

Echipament de Back-up: Înțelegem cât de critic este echipamentul de tipărire pentru afacerea dvs. Dacă reparația durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție un echipament de back-up, astfel încât să nu întrerupeți fluxul de lucru.

Calitate Garantată

Calitatea este esențială pentru noi. Printech Company vă oferă doar cartușe originale noi pentru toate echipamentele închiriate. Acest lucru asigură că imprimantele sau multifuncționalele dvs. vor printa întotdeauna la calitate maximă.

Prețuri Competitive

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă pentru birou sau un plotter pentru proiecte de mari dimensiuni, societatea noastră vă oferă echipamente de închiriat la prețuri competitive. Toate costurile de întreținere, inclusiv service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport, vor fi în sarcina noastră. Astfel, vă puteți concentra pe afacerea dvs., fără griji legate de cheltuielile suplimentare.

În concluzie, Printech Company este partenerul ideal pentru închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în Caras-Severin. Oferim servicii de înaltă calitate, mentenanță inclusă, și prețuri competitive pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de tipărire și copiere. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre oferta noastră și pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Reșița, Caraș-Severin

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Reșița, Caraș-Severin.

 • Inchiriere multifunctionala Reșița, Caraș-Severin

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Reșița, Caraș-Severin.

 • Inchiriere copiator Reșița, Caraș-Severin

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Reșița, Caraș-Severin.

 • Inchiriere plotter Reșița, Caraș-Severin

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Reșița, Caraș-Severin.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi