Inchiriere Copitoare in Călărași

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Călărași

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii Echipamentelor de Birou în Călărași

Inchirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale în Călărași, un județ în plină dezvoltare economică, aduce numeroase beneficii pentru afaceră. Printech Company este partenerul de încredere pe care îl căutați pentru a vă îmbunătăți eficiența și productivitatea.

Servicii de Mentenanță Incluse

Unul dintre cele mai mari avantaje ale închirierii echipamentelor noastre este serviciul de mentenanță și intervenție incluse în contract, fără costuri suplimentare. Astfel, vă puteți concentra pe afacerea dvs., știind că echipamentul dvs. de birou este întotdeauna în cea mai bună stare de funcționare. În plus, dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție un echipament de backup, asigurându-ne că afacerea dvs. nu va fi afectată.

Calitate Garantată

Calitatea este o prioritate pentru Printech Company. Oferim numai cartușe originale noi, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele închiriate să printeze la calitate maximă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea documentelor dvs. - suntem aici pentru a vă asigura că fiecare imprimare este perfectă.

Prețuri Competitive în Călărași și Orașele Mari din Județ

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă monocrom sau color, un copiator eficient sau un plotter de înaltă calitate, Printech Company vă oferă aceste echipamente spre folosință la prețuri competitive. Toate costurile de întreținere (service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport) a echipamentelor date spre folosință vor fi în sarcina noastră. Astfel, puteți economisi semnificativ pe termen lung, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Acoperim Toate Orașele din Județul Călărași

Indiferent dacă sunteți în Călărași, Oltenița, Lehliu-Gară sau Slobozia, Printech Company vă oferă servicii de închiriere a echipamentelor de birou. Suntem aici pentru a vă susține afacerea indiferent de locația dvs. în județul Călărași.

Cu Printech Company, veți beneficia de cele mai bune soluții pentru echipamentele dvs. de birou. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre oferta noastră și pentru a personaliza un plan care să se potrivească perfect nevoilor dvs.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Călărași

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Călărași.

 • Inchiriere multifunctionala , Călărași

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Călărași.

 • Inchiriere copiator , Călărași

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Călărași.

 • Inchiriere plotter , Călărași

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Călărași.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi