Inchiriere Copitoare in Sibiu

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Sibiu

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Închirierea de Echipamente de Birou în Sibiu și Județul Sibiu

Printech Company este soluția ideală pentru întreprinderile din Sibiu, Mediaș, și Cisnădie care doresc să profite la maxim de avantajele închirierii de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale. Cu o experiență vastă în domeniul echipamentelor de birou, suntem lideri în furnizarea acestor servicii în toate marile orașe din județul Sibiu.

Avantajul 1: Costuri Reduse și Bugetizare Eficientă

Una dintre cele mai mari beneficii ale închirierii de echipamente de birou în Sibiu și orașele înconjurătoare, precum Mediaș sau Cisnădie, este reducerea semnificativă a costurilor inițiale. Cu Printech Company, nu veți mai investi sume considerabile în achiziționarea de echipamente scumpe. Plătiți doar o taxă lunară fixă, astfel încât să vă puteți concentra resursele financiare pe alte aspecte ale afacerii dvs

Avantajul 2: Serviciu de Mentenanță Profesional

Service-ul de mentenanță și intervenție sunt incluse în contractul de închiriere, fără costuri suplimentare. Echipa noastră de tehnicieni experimentați este disponibilă pentru a vă asigura că echipamentele dumneavoastră funcționează întotdeauna în parametri optimi. Dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup, astfel încât să nu întrerupeți fluxul de lucru.

Avantajul 3: Cartușe Originale și Calitate Superioară

Calitatea reprezintă o parte importantă a produselor și serviciilor Printech Company. Oferim numai cartușe originale noi, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele închiriate să ofere rezultate de imprimare la calitate maximă. Cu noi, vă puteți bucura de documente clare, imagini de înaltă rezoluție și materiale de marketing de impact.

Avantajul 4: Prețuri Competitive în Sibiu și Județul Sibiu

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă monocrom sau color, un copiator eficient sau un plotter de mare format, societatea noastră vă oferă aceste echipamente spre folosință la prețuri competitive prin închiriere. Toate costurile de întreținere, inclusiv service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport, sunt acoperite de noi, astfel încât să vă puteți bucura de soluții complete și convenabile pentru biroul dvs.

Descoperiți beneficiile colaborării cu Printech Company pentru închirierea de copiatoare, plottere, imprimante și multifuncționale în Sibiu și în județul Sibiu. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a discuta nevoile specifice ale afacerii dvs. în materie de echipamente de birou!

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Sibiu

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Sibiu.

 • Inchiriere multifunctionala , Sibiu

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Sibiu.

 • Inchiriere copiator , Sibiu

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Sibiu.

 • Inchiriere plotter , Sibiu

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Sibiu.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi