Inchiriere Copitoare in Sfântu Gheorghe, Covasna

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Sfântu Gheorghe dar si in restul oraselor din Covasna

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantaje închiriere echipamente de birou în Covasna

Dacă vă aflați în județul Covasna, în orașul Sfântu Gheorghe sau în oricare dintre celelalte mari orașe din această regiune, și aveți nevoie de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale de calitate pentru biroul dumneavoastră, Printech Company este soluția perfectă pentru dvs. Oferim servicii de închiriere a acestor echipamente, cu numeroase avantaje pentru afacerea dvs.

1. Service și intervenție incluse

Unul dintre principalele avantaje ale închirierii echipamentelor de birou de la Printech Company este faptul că service-ul de mentenanță și intervenție sunt incluse în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Acest lucru vă asigură că echipamentele dvs. vor funcționa întotdeauna la capacitate maximă, iar în cazul unor probleme, suntem aici să le rezolvăm rapid și eficient. Mai mult decât atât, dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de back-up, astfel încât activitatea biroului dumneavoastră să nu fie afectată.

2. Calitatea garantată

Calitatea reprezintă o parte crucială a produselor și serviciilor oferite de Printech Company. Ne preocupăm să vă furnizăm doar echipamente de birou de înaltă calitate, astfel încât să vă bucurați de rezultate remarcabile. Oferim numai cartușe originale noi, asigurându-ne că imprimantele sau multifuncționalele închiriate vor oferi printuri la calitate maximă. Alegeți Printech Company pentru a vă asigura că documentele dvs. vor avea o calitate excelentă.

3. Costuri competitive

Indiferent dacă aveți nevoie de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, sau multifuncționale, Printech Company vă oferă aceste echipamente la prețuri competitive prin închiriere. Nu vă faceți griji cu privire la costurile de întreținere, deoarece acestea, inclusiv service-ul, piesele, manopera, instalarea, instruirea și transportul, sunt toate incluse în prețul de închiriere. Noi ne ocupăm de toate aceste aspecte, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs.

Alegeți cu încredere Printech Company pentru închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în județul Covasna. Oferim soluții personalizate pentru fiecare client și vă asigurăm că veți beneficia de cele mai bune echipamente de birou și de servicii de top. Contactați-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Sfântu Gheorghe, Covasna

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Sfântu Gheorghe, Covasna.

 • Inchiriere multifunctionala Sfântu Gheorghe, Covasna

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Sfântu Gheorghe, Covasna.

 • Inchiriere copiator Sfântu Gheorghe, Covasna

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Sfântu Gheorghe, Covasna.

 • Inchiriere plotter Sfântu Gheorghe, Covasna

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Sfântu Gheorghe, Covasna.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi