Inchiriere Copitoare in Targu Jiu, Gorj

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Targu Jiu dar si in restul oraselor din Gorj

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii Echipamentelor de Birou in Gorj

Dacă sunteți o companie din județul Gorj, în special din Municipiul Târgu Jiu sau din alte mari orașe din zonă, aveți o oportunitate excelentă de a vă optimiza costurile și eficiența prin închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale de la Printech Company. Alegerea de a închiria aceste echipamente poate aduce numeroase beneficii pentru afacerea dumneavoastră.

Serviciu Profesional și Mentenanță Fără Costuri Ascunse

Printech Company vă pune la dispoziție un serviciu de închiriere complet, care include mentenanța și intervenția rapidă în caz de probleme, toate acestea fără costuri suplimentare. Cu echipa noastră experimentată, suntem pregătiți să vă susținem în orice moment pentru a vă asigura că echipamentele de birou funcționează optim. Dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup, astfel încât activitățile dumneavoastră să nu fie afectate.

Calitatea Garantată cu Cartușe Originale Noi

La Printech Company, ne concentrăm asupra calității. Oferim numai cartușe originale noi pentru echipamentele pe care le închiriați, asigurându-ne că imprimantele sau multifuncționalele rămân la performanțe maxime. Astfel, vă puteți baza pe rezultatele de înaltă calitate și pe documentele profesionale produse de echipamentele noastre.

Economisiți cu Inchirierea de Echipamente de Birou

Chiar dacă aveți nevoie de o imprimantă monocrom sau color, un copiator sau un plotter, Printech Company vă oferă opțiuni de închiriere la prețuri competitive în Târgu Jiu și în toate marile orașe din Gorj. Cu noi, toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul, piesele, manopera, instalarea, instruirea și transportul, vor fi acoperite de către echipa noastră, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Alegeți Printech Company pentru servicii profesionale de închiriere a echipamentelor de birou în Gorj și beneficiați de calitate și eficiență la cele mai bune prețuri din piață. Transformați biroul dumneavoastră într-un mediu de lucru productiv și economisiți resursele financiare ale companiei dumneavoastră.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Targu Jiu, Gorj

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Targu Jiu, Gorj.

 • Inchiriere multifunctionala Targu Jiu, Gorj

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Targu Jiu, Gorj.

 • Inchiriere copiator Targu Jiu, Gorj

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Targu Jiu, Gorj.

 • Inchiriere plotter Targu Jiu, Gorj

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Targu Jiu, Gorj.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi