Inchiriere Copitoare in Craiova, Dolj

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Craiova dar si in restul oraselor din Dolj

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Cu sediul în inima Craiovei și cu o extindere în toate marile orașe din județul Dolj, Printech Company vă aduce avantaje semnificative prin închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale de înaltă performanță. Descoperiți beneficiile acestei opțiuni inteligente pentru afacerea dumneavoastră:

Economii financiare consistente: Inchirierea de echipamente de birou în Dolj este o soluție rentabilă oferită de Printech Company. Eliminați costurile inițiale ridicate pentru achiziția echipamentelor și beneficiați de tarife competitive. Toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul, piesele, manopera, instalarea, instruirea și transportul, sunt acoperite de noi, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Calitate garantată:

Ne preocupăm de calitatea rezultatelor pe care le obțineți. De aceea, vă punem la dispoziție doar copiatoare, plottere, imprimante și multifuncționale de înaltă calitate, cu cartușe originale noi. Acest lucru vă asigură că documentele dumneavoastră vor avea o calitate maximă, iar afacerea dumneavoastră va arăta profesionist și precis.

Servicii complete de mentenanță:

Cu Printech Company, sunteți asigurați că echipamentele dumneavoastră vor funcționa fără probleme. Serviciul de mentenanță și intervenție sunt incluse în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Și mai mult, dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup, astfel încât activitatea dumneavoastră să nu fie afectată.

Indiferent dacă sunteți în Craiova, Băilești, Calafat sau în oricare alt mare oraș din Dolj, Printech Company este partenerul ideal pentru furnizarea de echipamente de birou la cheie. Simplificați-vă viața de afacerist și concentrați-vă pe dezvoltarea companiei dumneavoastră, lăsând pe noi grijile legate de echipamentele de birou. Contactați-ne astăzi pentru a discuta opțiunile de închiriere care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Keywords: închiriere copiatoare Dolj, plottere Craiova, imprimante color Băilești, multifuncționale Calafat, servicii de închiriere echipamente birou Dolj, Printech Company Craiova.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Craiova, Dolj

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Craiova, Dolj.

 • Inchiriere multifunctionala Craiova, Dolj

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Craiova, Dolj.

 • Inchiriere copiator Craiova, Dolj

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Craiova, Dolj.

 • Inchiriere plotter Craiova, Dolj

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Craiova, Dolj.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi