Inchiriere Copitoare in Brăila

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Brăila

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Închirierea de Echipamente de Birou cu Printech Company în Județul Braila

Dacă vă aflați în Braila sau în oricare dintre celelalte mari orașe din județul Braila și căutați o soluție eficientă pentru echipamentele de birou, Printech Company vă vine în ajutor. Oferim servicii de închiriere pentru copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, precum și multifuncționale, la cele mai competitive prețuri de pe piață.

Avantajele Închirierii de Echipamente de Birou în Braila:

Service și Mentenanță Incluse: Unul dintre principalele avantaje ale închirierii de echipamente de birou de la Printech Company este faptul că serviciul de mentenanță și intervenție este inclus în cadrul contractului, fără costuri suplimentare. Aveți certitudinea că echipamentul dvs. va fi întotdeauna în stare perfectă de funcționare.

Echipament de Back-up: Ne dorim să vă asigurăm că afacerea dvs. nu va fi niciodată întreruptă din cauza unui echipament defect. Dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de back-up, astfel încât să puteți continua să lucrați fără probleme.

Calitate Garantată: La Printech Company, punem mare accent pe calitate. Oferim numai cartușe originale noi, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele închiriate să printeze la calitate maximă, asigurând rezultate excelente pentru documentele dvs.

Economie și Ușurință: Închirierea de echipamente de birou în Braila cu Printech Company este o soluție economică și simplă. Toate costurile de întreținere (service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport) a echipamentelor date spre folosință vor fi în sarcina noastră, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs.

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă pentru birou, un copiator rapid sau un plotter pentru proiecte speciale, Printech Company este partenerul ideal pentru închirierea de echipamente de birou în Braila și în județul Braila. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a beneficia de servicii de înaltă calitate adaptate nevoilor dvs. de afaceri.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Brăila

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Brăila.

 • Inchiriere multifunctionala , Brăila

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Brăila.

 • Inchiriere copiator , Brăila

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Brăila.

 • Inchiriere plotter , Brăila

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Brăila.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi