Inchiriere Copitoare in Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Drobeta-Turnu Severin dar si in restul oraselor din Mehedinți

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Dacă vă aflați în județul Mehedinti, în orașul Drobeta-Turnu Severin sau în oricare dintre celelalte mari orașe din acest frumos județ, și sunteți în căutarea soluțiilor eficiente pentru echipamentele de birou, atunci aveți noroc! Printech Company vă oferă o gamă largă de servicii de închiriere pentru copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale. Vă vom arăta în continuare câteva dintre avantajele pe care le veți experimenta atunci când alegeți să închiriați echipamente de la noi.

1. Service și Intervenție Gratuite

Service-ul de mentenanță și cel de intervenție sunt incluse în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Ne asigurăm că echipamentele dvs. funcționează la parametri optimi în permanență. Și nu ne oprim aici! Dacă reparația unui echipament durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup pentru a nu întrerupe fluxul dumneavoastră de lucru.

2. Calitate Garantată

Calitatea reprezintă o parte esențială a filosofiei Printech Company. Oferim numai cartușe originale noi pentru echipamentele noastre, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele închiriate să ofere rezultate la calitate maximă. Ne dorim să vă asigurăm că fiecare imprimare este clară, vibrantă și precisă

3. Costuri Transparente și Competitive

Când alegeți să închiriați echipamente de la Printech Company, vă bucurați de prețuri competitive. Toate costurile de întreținere, inclusiv service, piese de schimb, manoperă, instalare, instruire și transport, vor fi în sarcina noastră. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile ascunse sau neașteptate.

Indiferent dacă sunteți în Drobeta-Turnu Severin, Orșova, sau în oricare alt oraș din Mehedinti, Printech Company este partenerul dumneavoastră de încredere pentru toate nevoile dvs. de echipamente de birou. Cu servicii de închiriere convenabile, mentenanță de calitate și echipamente de top, suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de închiriere și pentru a solicita o ofertă personalizată.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți.

 • Inchiriere multifunctionala Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți.

 • Inchiriere copiator Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți.

 • Inchiriere plotter Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Drobeta-Turnu Severin, Mehedinți.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi