Inchiriere Copitoare in Giurgiu

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Giurgiu

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Închirierii Echipamentelor de Birou în Giurgiu

În lumea afacerilor din județul Giurgiu, eficiența și economisirea de resurse sunt aspecte esențiale. Un mod inteligent de a atinge acest obiectiv este prin închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale de la Printech Company, liderul în furnizarea acestor servicii în Giurgiu și orașele sale mari, cum ar fi Giurgiu, Bolintin-Vale, sau Țăndărei. Iată de ce să optați pentru închirierea de echipamente de birou și care sunt avantajele acestei alegeri în Giurgiu:

1. Economie de Costuri

Una dintre principalele avantaje ale închirierii echipamentelor de birou este reducerea costurilor inițiale. În loc să investiți sume semnificative în achiziția de echipamente costisitoare, puteți închiria copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale la prețuri competitive. Toate costurile de întreținere, inclusiv service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport, sunt acoperite de Printech Company.

2. Calitate Garantată

La Printech Company, calitatea este o prioritate. Oferim doar cartușe originale noi pentru echipamentele noastre închiriate. Acest lucru asigură că imprimantele sau multifuncționalele pe care le închiriați vor produce documente de înaltă calitate cu fiecare imprimare.

3. Service Profesionist

Service-ul de mentenanță și intervenție sunt incluse în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Suntem dedicati satisfacerii clienților noștri și ne angajăm să remediem orice problemă cu echipamentele în cel mai scurt timp posibil. Dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup pentru a vă asigura că afacerea dvs. nu suferă întârzieri.

Printech Company - Alegerea Inteligentă

Indiferent dacă aveți nevoie de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, sau multifuncționale în Giurgiu sau în orașele mari din județ, Printech Company este partenerul de încredere pentru furnizarea acestor servicii. Optând pentru închirierea de echipamente de birou, vă asigurați că afacerea dvs. rămâne eficientă și economisiti resurse valoroase.

Încheiați astăzi un contract cu Printech Company și beneficiați de avantajele închirierii echipamentelor de birou în Giurgiu. Echipa noastră vă așteaptă să vă ofere soluții personalizate pentru nevoile dvs. de imprimare și copiere.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Giurgiu

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Giurgiu.

 • Inchiriere multifunctionala , Giurgiu

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Giurgiu.

 • Inchiriere copiator , Giurgiu

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Giurgiu.

 • Inchiriere plotter , Giurgiu

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Giurgiu.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi