Inchiriere Copitoare in Târgoviște, Dâmbovița

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Târgoviște dar si in restul oraselor din Dâmbovița

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Diversificarea și modernizarea constantă a tehnologiei de birou sunt esențiale pentru o operare eficientă în afaceri în zilele noastre. Printech Company vă oferă o soluție convenabilă și rentabilă pentru toate nevoile dvs. de echipamente de birou în Dambovita, inclusiv Targoviște și alte mari orașe din județ. În acest articol, vă vom prezenta avantajele închirierii de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în această regiune.

Avantajele închirierii de echipamente de birou în Dambovita

Costuri reduse și predictibile: Închirierea echipamentelor de birou vă permite să evitați investițiile inițiale semnificative asociate cu achiziționarea acestora. Cu Printech Company, veți beneficia de prețuri competitive și transparente, fără costuri ascunse.

Mentenanță inclusă:

Unul dintre cele mai mari avantaje ale închirierii de echipamente de la noi este că serviciul de mentenanță și intervenție sunt incluse în cadrul contractului. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la costurile ulterioare de întreținere sau reparații.

Echipament de back-up:

În situațiile în care echipamentul dvs. necesită reparații care depășesc 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de back-up, astfel încât să nu întrerupeți fluxul de lucru.

Calitatea ca prioritate

La Printech Company, calitatea este o prioritate absolută. Oferim numai cartușe originale noi, asigurându-vă că imprimantele, copiatoarele sau plottere inchiriate vor produce documente de înaltă calitate. Calitatea este esențială pentru a vă asigura că afacerea dvs. funcționează fără probleme și cu profesionalism.

Servicii complete pentru echipamente de birou

Indiferent de tipul de echipament de birou pe care îl căutați în Targoviște sau în alte părți din Dambovita, Printech Company are o soluție pentru dvs. Toate costurile de întreținere, inclusiv service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport, vor fi acoperite de către noi. Astfel, vă puteți concentra pe afacerea dvs., fără a vă face griji cu privire la logistica echipamentelor de birou.

Printech Company vă stă la dispoziție pentru toate nevoile dvs. de echipamente de birou în Dambovita. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de închiriere și pentru a stabili cea mai bună soluție pentru afacerea dvs. Avem sediul în Targoviște, dar deservim și alte mari orașe din județ. Cu Printech Company, veți beneficia de tehnologie de ultimă generație la prețuri competitive, îmbunătățind astfel eficiența și productivitatea biroului dvs.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Târgoviște, Dâmbovița

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Târgoviște, Dâmbovița.

 • Inchiriere multifunctionala Târgoviște, Dâmbovița

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Târgoviște, Dâmbovița.

 • Inchiriere copiator Târgoviște, Dâmbovița

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Târgoviște, Dâmbovița.

 • Inchiriere plotter Târgoviște, Dâmbovița

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Târgoviște, Dâmbovița.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi