Inchiriere Copitoare in Suceava

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Suceava

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii de Copiatoare in Suceava

In județul Suceava, inclusiv în orașul Suceava și celelalte mari orașe, Printech Company vă aduce beneficiile clare ale închirierii de copiatoare pentru afacerea dumneavoastră. Cu Printech Company, puteți beneficia de cele mai avansate copiatoare disponibile pe piață, fără a vă angaja într-o investiție costisitoare de achiziție. Indiferent dacă aveți nevoie de copii alb-negru sau color, noi vă punem la dispoziție soluții versatile pentru toate necesitățile dvs.

Plottere de Inchiriat pentru Proiectele Tale

Dacă sunteți implicat în industria de arhitectură, construcții sau design grafic, Printech Company vă oferă opțiunea de închiriere plottere în Suceava și în alte orașe din județul Suceava. Cu plotterele noastre de înaltă calitate, veți putea tipări planurile și desenele dvs. cu precizie și claritate, indiferent de mărimea proiectului. Și, apropo, toate costurile de mentenanță și reparații sunt acoperite în cadrul contractului de închiriere.

Imprimante Monocrom sau Color pentru Diversele Dvs. Nevoi

Printech Company înțelege că fiecare afacere are cerințe unice. De aceea, oferim opțiuni de închiriere pentru imprimante monocrom sau color în Suceava și în alte orașe importante din județ. Cu cartușele originale noi pe care le furnizăm, veți avea în permanență documente și materiale de marketing de înaltă calitate. Și da, pentru a vă asigura că totul merge bine, serviciul de mentenanță și intervenție este inclus în mod standard în contractul de închiriere.

Multifuncționale Profesionale la Prețuri Competitive

Compania noastră, Printech Company, vă pune la dispoziție și opțiuni de închiriere pentru multifuncționale în Suceava și în toate orașele mari din județul Suceava. Cu aceste echipamente, veți economisi spațiu și veți eficientiza procesele de birou. Și aici, suntem mândri să vă oferim servicii complete de întreținere, instalare și instruire, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră fără nicio grijă legată de echipamentele de birou.

Rețineți că toate aceste servicii sunt oferite de Printech Company, o companie cu experiență și încredere în furnizarea soluțiilor de printare. Cu echipamente de ultimă generație și un angajament constant pentru calitate, suntem partenerul ideal pentru necesitățile dvs. de printare în Suceava și în toate orașele din județul Suceava. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Suceava

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Suceava.

 • Inchiriere multifunctionala , Suceava

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Suceava.

 • Inchiriere copiator , Suceava

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Suceava.

 • Inchiriere plotter , Suceava

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Suceava.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi