Inchiriere Copitoare in Satu Mare

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Satu Mare

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii de Copiatoare, Plottere și Imprimante în Satu Mare și În Orașele Mari din Județul Satu Mare

Dacă te afli în căutarea soluțiilor eficiente pentru echipamentele de birou în județul Satu Mare, Printech Company este alegerea perfectă. Oferim servicii de închiriere pentru copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale, aducând numeroase avantaje pentru afacerile din Satu Mare și orașele importante din acest județ, precum Carei și Negrești-Oaș.

1. Costuri Reduse și Flexibilitate Financiară

Una dintre cele mai mari beneficii ale închirierii echipamentelor de birou este economisirea banilor și evitarea investițiilor inițiale masive. În Satu Mare, unde fiecare leu contează, Printech Company vă oferă echipamente de înaltă calitate la prețuri competitive. Toate costurile de întreținere, service, piese de schimb, manoperă, instalare, instruire și transport sunt incluse în contractul de închiriere, ceea ce vă permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dvs.

2. Calitate Garantată

Printech Company pune un accent deosebit pe calitate. Toate echipamentele noastre de închiriat beneficiază de cartușe originale noi, asigurându-vă că documentele dvs. vor avea o calitate maximă. Nu vă mai faceți griji cu privire la consumabile de proastă calitate sau la întreținerea constantă a echipamentelor - noi avem grijă de toate aceste aspecte pentru dvs.

3. Serviciu Profesional de Mentenanță

Un alt avantaj major este serviciul nostru de mentenanță de înaltă calitate. Închirierea de la Printech Company include mentenanța și intervenția tehnică fără costuri suplimentare. Dacă vă confruntați cu o defecțiune, suntem aici pentru a vă ajuta. Și dacă reparația durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipamente de backup, astfel încât să nu aveți întreruperi în activitatea dvs. cotidiană.

Indiferent dacă vă aflați în Satu Mare, Carei sau Negrești-Oaș, Printech Company este partenerul perfect pentru a vă satisface nevoile de echipamente de birou. Beneficiați de costuri reduse, calitate garantată și serviciu de mentenanță profesionist. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre soluțiile personalizate pentru afacerea dvs.!

Cu Printech Company, veți avea întotdeauna cele mai bune echipamente la îndemână pentru a vă susține afacerea și pentru a vă asigura succesul continuu.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Satu Mare

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Satu Mare.

 • Inchiriere multifunctionala , Satu Mare

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Satu Mare.

 • Inchiriere copiator , Satu Mare

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Satu Mare.

 • Inchiriere plotter , Satu Mare

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Satu Mare.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi