Inchiriere Copitoare in Brașov

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Brașov

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii de Copiatoare, Imprimante si Multifunctionale in Brasov

Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente pentru echipamentele de birou, Printech Company este alegerea perfectă pentru inchirierea de copiatoare, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în județul Brasov. Oferim o gamă variată de echipamente pentru necesitățile dumneavoastră specifice, și nu numai în orașul Brasov, ci și în celelalte mari orașe din acest județ, precum Făgăraș și Codlea.

Mentenanță și Intervenție Fără Costuri Suplimentare

Unul dintre principalele avantaje ale colaborării cu Printech Company este că serviciul de mentenanță și cel de intervenție sunt incluse în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Astfel, vă puteți concentra pe activitatea dumneavoastră fără grija echipamentelor defecte. În plus, dacă reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup pentru a evita întreruperile neplăcute în activitatea dumneavoastră.

Calitatea Garantată cu Cartușe Originale

Calitatea reprezintă o prioritate pentru noi. De aceea, Printech Company oferă numai cartușe originale noi pentru imprimantele sau multifuncționalele închiriate, asigurându-vă că rezultatele printărilor dumneavoastră vor fi la cel mai înalt nivel. Suntem dedicati furnizarii de echipamente de calitate pentru a satisface cerințele dumneavoastră de birou.

Preturi Competitive în Brașov și Împrejurimi

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă pentru un proiect temporar sau pentru uz permanent, societatea noastră vă oferă echipamente spre folosință la prețuri competitive prin închiriere. Toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul, piesele de schimb, manopera, instalarea, instruirea și transportul, vor fi în sarcina noastră, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră fără griji.

Printech Company este aici pentru a vă oferi soluții complete pentru echipamentele de birou în Brașov și în întregul județ, cu servicii de închiriere care vă permit să economisiți timp și resurse. Alegeți calitatea și eficiența cu Printech Company pentru echipamentele dumneavoastră de birou.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Brașov

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Brașov.

 • Inchiriere multifunctionala , Brașov

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Brașov.

 • Inchiriere copiator , Brașov

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Brașov.

 • Inchiriere plotter , Brașov

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Brașov.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi