Inchiriere Copitoare in Bacău

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Bacău

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Inchirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în județul Bacău este o alegere inteligentă pentru afacerile care doresc să beneficieze de eficiență și economii semnificative. Printech Company, liderul în furnizarea acestor servicii, vă oferă o gamă variată de echipamente de birou pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră.

Eficiență și Economii Consistente

Una dintre principalele avantaje ale închirierii de echipamente de birou în Bacău este faptul că vă permite să economisiți bani semnificativi. Toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul de mentenanță și intervenție, sunt incluse în cadrul contractului de închiriere. Astfel, nu veți avea surprize neplăcute legate de cheltuielile suplimentare. Dacă vreodată echipamentul necesită reparații care durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipamente de back-up pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră nu va fi afectată.

Calitate Garantată

La Printech Company, calitatea este o prioritate. Oferim doar cartușe originale noi pentru echipamentele noastre, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele închiriate să ofere performanțe maxime. Aceasta înseamnă că documentele dumneavoastră vor avea o calitate superioară și veți economisi timp și resurse prețioase.

Flexibilitate și Servicii Personalizate

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă, un copiator, un plotter sau un multifuncțional, Printech Company vă oferă soluții personalizate pentru necesitățile dumneavoastră specifice. Putem livra echipamentul în oricare dintre marile orașe din Bacău, inclusiv Bacău, Onești, Moinești sau Comănești. Prețurile noastre competitive fac închirierea echipamentelor de birou o opțiune accesibilă pentru orice afacere.

În concluzie, Printech Company este partenerul perfect pentru închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în Bacău și în întregul județ. Oferim eficiență, calitate și economii consistente pentru afacerea dumneavoastră. Alegeți serviciile noastre pentru a vă optimiza fluxul de lucru și a reduce costurile operaționale.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Bacău

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Bacău.

 • Inchiriere multifunctionala , Bacău

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Bacău.

 • Inchiriere copiator , Bacău

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Bacău.

 • Inchiriere plotter , Bacău

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Bacău.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi