Inchiriere Copitoare in Iași

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Iași

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în județul Iași, în special în orașul Iași, și în alte mari orașe din regiune, aduce o serie de avantaje semnificative pentru afacerile dvs. Printech Company vă oferă soluții de înaltă calitate, menite să eficientizeze fluxul dvs. de lucru și să economisiți timp și bani.

Service Profesional și Intervenție Rapidă

Printech Company este dedicată satisfacerii nevoilor dvs. pentru echipamente de birou. În cadrul contractului de închiriere, vă oferim servicii complete de mentenanță și intervenție fără costuri suplimentare. Echipa noastră de tehnicieni experimentați este pregătită să rezolve orice problemă în cel mai scurt timp posibil. Și dacă vă confruntați cu o situație în care echipamentul dvs. necesită reparații extinse și durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipamente de backup pentru a asigura continuitatea afacerii dvs.

Calitatea Garantată cu Cartușe Originale

Calitatea este esențială pentru noi. De aceea, oferim numai cartușe originale noi pentru echipamentele de închiriat, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele pe care le utilizați să furnizeze rezultate de înaltă calitate. Suntem conștienți că fiecare pagină printată contează, și ne asigurăm că fiecare document este clar și profesional.

Economisiți Bani cu Închirierea

Închirierea de echipamente de birou este o opțiune financiară inteligentă. Printech Company vă oferă acces la cele mai recente tehnologii la prețuri competitive. Nu doar că economisiți bani pe achiziția inițială a echipamentului, dar și costurile de întreținere (service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport) sunt acoperite de noi. Astfel, vă puteți concentra pe afacerea dvs. fără a vă face griji cu privire la cheltuielile neașteptate.

În concluzie, Printech Company este partenerul dvs. de încredere pentru închirierea de copiatoare, plottere, imprimante color și multifuncționale în județul Iași, inclusiv în orașul Iași, precum și în celelalte mari orașe din zonă. Alegeți calitatea, economia și serviciile profesionale oferite de noi pentru a vă optimiza eficiența în mediul de afaceri. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice și pentru a primi o ofertă personalizată.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Iași

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Iași.

 • Inchiriere multifunctionala , Iași

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Iași.

 • Inchiriere copiator , Iași

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Iași.

 • Inchiriere plotter , Iași

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Iași.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi