Inchiriere Copitoare in Focșani, Vrancea

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Focșani dar si in restul oraselor din Vrancea

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Suntem aici pentru a vă prezenta avantajele închirierii de copiatoare, imprimante, plottere și multifuncționale în județul Vrancea, în special în Focșani, dar și în celelalte orașe mari din zonă, precum Adjud, Mărășești și Odobești. Printech Company este firma de încredere care vă pune la dispoziție aceste echipamente de calitate superioară, oferindu-vă numeroase beneficii.

Costuri Reduse și Flexibilitate:

Inchirierea echipamentelor de imprimare vă permite să economisiți considerabil față de achiziția acestora. Printech Company vă oferă prețuri competitive pentru copiatoare, imprimante, plottere și multifuncționale, adaptate la nevoile și bugetul dvs. Alegeți perioada de închiriere care vi se potrivește cel mai bine, fără a vă face griji cu privire la investiții majore.

Serviciu de Mentenanță Inclus:

Printech Company vă asigură că echipamentele dvs. funcționează la capacitate maximă. Service-ul de mentenanță și intervenție sunt incluse în contractul de închiriere, fără costuri suplimentare. Suntem mereu pregătiți să rezolvăm orice problemă tehnică în cel mai scurt timp posibil, asigurându-vă că afacerea dvs. nu este afectată.

Echipament de Back-Up:

În cazul în care reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de back-up, astfel încât să puteți continua activitatea fără întreruperi. Ne asigurăm că nu veți pierde timp prețios din cauza defecțiunilor tehnice.

Cartușe Originale de Calitate:

Calitatea este esențială pentru noi. Printech Company furnizează numai cartușe originale noi pentru echipamentele de închiriat, astfel încât să obțineți rezultate de imprimare la cea mai înaltă calitate. Apreciem calitatea lucrului dvs. și vă susținem în obținerea rezultatelor dorite.

Asistență Profesională:

Echipa noastră experimentată vă stă la dispoziție pentru a vă oferi instruire și asistență tehnică în orice moment. Vă asigurăm că veți utiliza echipamentele noastre eficient și cu încredere.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții de imprimare și copiere în Focșani, Vrancea, Printech Company este alegerea ideală. Oferim servicii de închiriere cu tot ce aveți nevoie inclus, iar serviciul nostru de mentenanță vă oferă liniștea că echipamentele dvs. vor funcționa întotdeauna la parametri optimi. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre personalizate de închiriere și pentru a obține o ofertă adaptată nevoilor dvs.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Focșani, Vrancea

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Focșani, Vrancea.

 • Inchiriere multifunctionala Focșani, Vrancea

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Focșani, Vrancea.

 • Inchiriere copiator Focșani, Vrancea

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Focșani, Vrancea.

 • Inchiriere plotter Focșani, Vrancea

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Focșani, Vrancea.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi