Inchiriere Copitoare in Vaslui

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Vaslui

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Ați aflat de avantajele închirierii de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale în județul Vaslui? Printech Company este aici pentru a vă oferi soluția perfectă pentru necesitățile dvs. de echipamente de birou în Vaslui și în celelalte mari orașe din județ.

1. Serviciu de Mentenanță Profesional

Cu Printech Company, service-ul de mentenanță și intervenția tehnică sunt incluse în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea sau reparația echipamentului, deoarece suntem aici pentru a vă asigura că totul funcționează perfect. Dacă reparația durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de back-up pentru a evita întreruperile în activitatea dvs.

2. Calitate Superioară

La Printech Company, calitatea este o prioritate. Oferim numai cartușe originale noi, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele închiriate să producă documente la calitate maximă. Cu echipamentele noastre de înaltă calitate, vă puteți asigura că toate proiectele dvs. vor impresiona.

3. Costuri Competitive

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă monocrom sau color, un copiator sau un plotter, Printech Company vă oferă echipamente la prețuri competitive prin închiriere. Toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul, piesele, manopera, instalarea, instruirea și transportul, sunt acoperite de noi, astfel încât să nu aveți surprize neplăcute în bugetul dvs.

Printech Company este alegerea ideală pentru închirierea de echipamente de birou în Vaslui și în orașele din județ. Cu servicii complete și o echipă dedicată, vă stăm la dispoziție pentru a satisface toate nevoile dvs. de imprimare și copiere. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a beneficia de avantajele colaborării cu noi.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Vaslui

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Vaslui.

 • Inchiriere multifunctionala , Vaslui

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Vaslui.

 • Inchiriere copiator , Vaslui

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Vaslui.

 • Inchiriere plotter , Vaslui

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Vaslui.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi