Inchiriere Copitoare in Râmnicu Vâlcea, Vâlcea

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Râmnicu Vâlcea dar si in restul oraselor din Vâlcea

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Valcea este un județ plin de oportunități pentru afaceri, și orașul Râmnicu Vâlcea este la inima acestei regiuni în dezvoltare rapidă. În plus față de capitala județului, în Valcea se află și alte orașe mari, precum Băile Olănești, Brezoi, sau Drăgășani, unde mediul de afaceri se dezvoltă continuu. Printech Company vă pune la dispoziție servicii de închiriere copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale, pentru a vă ajuta să vă creșteți eficiența și productivitatea.

Avantajele închirierii de echipamente Printech Company în Valcea:

Costuri Predictibile:

Inchirierea de echipamente de birou în Valcea vă permite să aveți costuri predictibile, evitând investiții inițiale mari. Cu un buget clar și transparent, puteți gestiona mai ușor cheltuielile operaționale ale afacerii dvs.

Service de Încredere:

Printech Company oferă un service de mentenanță și intervenție rapidă în Valcea și orașele înconjurătoare. Echipa noastră de tehniceni experimentați este pregătită să rezolve orice problemă în cel mai scurt timp, asigurându-vă că echipamentele dvs. funcționează mereu la capacitate maximă.

Echipament de Back-up:

În cazul în care echipamentul închiriat necesită reparații ce depășesc 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de back-up, astfel încât să nu întrerupeți fluxul de lucru al afacerii dvs.

Cartușe Originale:

Calitatea este esențială pentru noi. De aceea, Printech Company furnizează doar echipamente de înaltă calitate, însoțite de cartușe originale noi. Astfel, imprimantele sau multifuncționalele inchiriate vor oferi rezultate de imprimare la calitate maximă, cu culori vii și texte clare.

Economii semnificative:

Toate costurile de întreținere, service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport sunt acoperite de Printech Company. Alegând să închiriați echipamentele noastre, economisiți bani și timp, concentrându-vă pe dezvoltarea afacerii.

Printech Company este partenerul de încredere pentru servicii de închiriere de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale în Valcea. Oferim soluții personalizate pentru nevoile dvs. de afaceri și suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Contactați-ne astăzi și descoperiți beneficiile închirierii echipamentelor de birou în Valcea!

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Râmnicu Vâlcea, Vâlcea

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Râmnicu Vâlcea, Vâlcea.

 • Inchiriere multifunctionala Râmnicu Vâlcea, Vâlcea

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Râmnicu Vâlcea, Vâlcea.

 • Inchiriere copiator Râmnicu Vâlcea, Vâlcea

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Râmnicu Vâlcea, Vâlcea.

 • Inchiriere plotter Râmnicu Vâlcea, Vâlcea

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Râmnicu Vâlcea, Vâlcea.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi