Inchiriere Copitoare in Bucuresti

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Bucuresti

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii de Echipamente de Birou in Bucuresti cu Printech Company

In lumea aglomerata a afacerilor din Bucuresti, optimizarea costurilor si eficientizarea proceselor devin prioritare pentru succesul fiecarei companii. Una dintre cele mai bune solutii pentru a atinge acest obiectiv este inchirierea echipamentelor de birou, cum ar fi copiatoarele, plotterele, imprimantele monocrom sau color si multifunctionalele. Printech Company va pune la dispozitie o gama variata de astfel de echipamente, iar beneficiile acestei alegeri sunt numeroase.

Serviciu de Mentenanta si Interventie Inclus

Una dintre cele mai mari griji atunci cand utilizati echipamentele de birou este mentenanta si posibilele defectiuni. Cu Printech Company, aceasta preocupare dispare. In cadrul contractului de inchiriere, beneficiati de serviciu de mentenanta si interventie, fara costuri suplimentare. Daca apar probleme, o echipa de specialisti va interveni rapid pentru a remedia situatia, asigurandu-se ca afacerea dvs. nu este afectata. Mai mult, daca reparatia dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipamente de back-up pentru a evita orice disfunctionalitate a activitatii dvs.

Calitate Maxima cu Cartuse Originale Noi

Calitatea este esentiala in orice activitate de birou. La Printech Company, ne mandrim cu faptul ca oferim doar cartuse originale noi pentru echipamentele noastre inchiriate. Astfel, puteti avea incredere ca imprimantele sau multifunctionalele dvs. vor printa mereu la calitate maxima, asigurandu-va ca documentele dvs. au un aspect impecabil.

Preturi Competitive si Costuri de Intretinere Acoperite

Cu Printech Company, inchirierea de echipamente de birou devine o solutie financiara avantajoasa. Toate costurile de intretinere, inclusiv service-ul, piesele de schimb, manopera, instalarea initiala, instruirea si transportul, sunt acoperite de catre noi. Astfel, va bucurati de toate avantajele unor echipamente de top, fara a va face griji cu privire la costuri suplimentare.

In concluzie, Printech Company este partenerul ideal pentru orice companie din Bucuresti care doreste sa beneficieze de avantajele inchirierii de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, si multifunctionale. Oferim servicii complete, calitate garantata si preturi competitive, totul pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea cu succes. Contactati-ne astazi si descoperiti cum va putem ajuta!

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Bucuresti

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Bucuresti.

 • Inchiriere multifunctionala , Bucuresti

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Bucuresti.

 • Inchiriere copiator , Bucuresti

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Bucuresti.

 • Inchiriere plotter , Bucuresti

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Bucuresti.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi