Inchiriere Copitoare in Ilfov

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Ilfov

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Cu Printech Company, Inchirierea de Echipamente de Birou devine o soluție eficientă și convenabilă în județul Ilfov. Descoperiți avantajele pe care le oferim pentru copiatoare, plottere, imprimante monocrom și color, precum și multifuncționale:

Service Profesional și Intervenție Rapidă

Oferim un service de mentenanță de încredere și intervenție promptă inclusă în contractul de închiriere. Nu vă faceți griji cu privire la costuri suplimentare pentru reparații sau întreținere. Echipamentele sunt menținute în stare optimă pentru a vă asigura că lucrurile merg întotdeauna bine. Dacă, totuși, este necesară o reparație care durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție un echipament de backup pentru a nu afecta productivitatea afacerii dvs.

Calitate Superioară cu Cartușe Originale

La Printech Company, calitatea este prioritatea noastră. Toate echipamentele de birou închiriate beneficiază de cartușe originale noi. Acest lucru garantează că imprimantele și multifuncționalele inchiriate vor produce documente de înaltă calitate cu fiecare imprimare. Fiți siguri că aspectul documentelor dvs. va fi întotdeauna profesional.

Costuri Transparente și Competitive

Când închiriați copiatoare, plottere, imprimante color sau monocrom și multifuncționale de la Printech Company în Ilfov, veți economisi semnificativ. Toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul, piesele de schimb, manopera, instalarea, instruirea și transportul, sunt incluse în contractul de închiriere. Astfel, nu există surprize neplăcute în bugetul dvs. lunar.

La Printech Company, suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri și oferim cele mai bune soluții de închiriere a echipamentelor de birou în județul Ilfov. Contactați-ne astăzi pentru a discuta opțiunile de închiriere care se potrivesc afacerii dvs. și pentru a obține cele mai bune echipamente pentru biroul dvs.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Ilfov

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Ilfov.

 • Inchiriere multifunctionala , Ilfov

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Ilfov.

 • Inchiriere copiator , Ilfov

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Ilfov.

 • Inchiriere plotter , Ilfov

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Ilfov.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi