Inchiriere Copitoare in Galați

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Galați

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

În județul Galati și în orașul Galati, precum și în celelalte mari orașe din acest județ, Printech Company vă oferă o gamă largă de servicii de închiriere pentru copiatoare, plottere, imprimante monocrom și color, precum și multifuncționale. Alegerea închirierii unui echipament de birou poate aduce numeroase avantaje pentru afacerea dvs. și aici sunt câteva dintre ele.

Economisiți Bani și Resurse

Închirierea echipamentelor de birou vă permite să economisiți bani semnificativi. Nu mai trebuie să investiți sume mari de bani în achiziționarea de echipamente costisitoare. Cu Printech Company, puteți avea acces la cele mai recente modele de copiatoare, imprimante și plottere fără a vă îngreuna bugetul.

Serviciu de Mentenanță Inclus

Un alt mare avantaj este faptul că service-ul de mentenanță și intervenție sunt incluse în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Acest lucru înseamnă că echipamentele dvs. vor fi întotdeauna în cea mai bună formă de funcționare. Și, în cazul în care reparația echipamentului durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup, astfel încât afacerea dvs. să nu fie afectată.

Calitate Maximă cu Cartușe Originale

La Printech Company, calitatea este o prioritate. Oferim numai cartușe originale noi pentru toate echipamentele noastre de închiriat. Acest lucru garantează că imprimantele sau multifuncționalele inchiriate vor printa la calitate maximă, fără compromisuri.

Costuri Totale Acoperite

Când închiriați echipamente de birou de la noi, toate costurile de întreținere (service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport) a echipamentelor date spre folosință vor fi în sarcina noastră. Acest lucru vă permite să aveți un control mai bun asupra bugetului și să evitați surprizele neplăcute.

Printech Company este compania de încredere din Galati pentru serviciile de închiriere de echipamente de birou. Oferim soluții personalizate pentru nevoile afacerii dvs. și asigurăm că aveți întotdeauna acces la cele mai bune echipamente și servicii de calitate. Economisiți bani și resurse, beneficiați de mentenanță de top și calitate superioară cu Printech Company!

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Galați

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Galați.

 • Inchiriere multifunctionala , Galați

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Galați.

 • Inchiriere copiator , Galați

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Galați.

 • Inchiriere plotter , Galați

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Galați.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi