Inchiriere Copitoare in Cluj-Napoca, Cluj

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Cluj-Napoca dar si in restul oraselor din Cluj

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Închirierea de echipamente de birou în Cluj-Napoca și în marile orașe din județul Cluj devine o soluție tot mai populară pentru companiile și instituțiile care își doresc o gestionare eficientă a documentelor și a proceselor de imprimare. Printech Company, compania noastră de încredere, vă oferă o gamă variată de echipamente, de la copiatoare la plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale, pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră în materie de tipărire și copiere.

Avantaje incontestabile în închirierea echipamentelor de birou în Cluj-Napoca și județul Cluj:

Service și intervenție incluse: Unul dintre cele mai mari avantaje ale închirierii de la Printech Company este serviciul de mentenanță și intervenție asigurat în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Echipamentele vor fi mereu în stare optimă de funcționare, iar dacă vreodată apare o defecțiune, un specialist va fi la dispoziția dumneavoastră în cel mai scurt timp. Mai mult decât atât, în cazul în care reparația durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipamente de backup, astfel încât activitatea dumneavoastră să nu fie afectată.

Echipament de Back-up: Înțelegem cât de critic este echipamentul de tipărire pentru afacerea dvs. Dacă reparația durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție un echipament de back-up, astfel încât să nu întrerupeți fluxul de lucru.

Calitatea garantată:

Calitatea reprezintă o parte crucială a filosofiei noastre. Printech Company oferă numai cartușe originale noi pentru echipamentele închiriate, asigurându-vă că imprimantele sau multifuncționalele dvs. vor oferi rezultate de înaltă calitate. Fie că aveți nevoie de imprimări monocrom sau color, sunteți în mâini sigure.

Costuri transparente:

Atunci când închiriați echipamente de birou de la noi, toate costurile de întreținere, service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport sunt în sarcina noastră. Aveți astfel certitudinea că bugetul dumneavoastră este gestionat eficient, fără surprize neplăcute.

Închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în Cluj-Napoca, precum și în orașele Clujului, cum ar fi Turda, Dej sau Gherla, este acum la îndemână cu Printech Company. Beneficiați de echipamente de ultimă generație, servicii de top și costuri competitive. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă eficientizați activitatea de birou. Cu Printech Company, tipărirea devine simplă și convenabilă.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Cluj-Napoca, Cluj

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Cluj-Napoca, Cluj.

 • Inchiriere multifunctionala Cluj-Napoca, Cluj

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Cluj-Napoca, Cluj.

 • Inchiriere copiator Cluj-Napoca, Cluj

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Cluj-Napoca, Cluj.

 • Inchiriere plotter Cluj-Napoca, Cluj

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Cluj-Napoca, Cluj.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi