Inchiriere Copitoare in Botoșani

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in dar si in restul oraselor din Botoșani

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Închirierea de Copiatoare și Imprimante în Botoșani

Printech Company vă oferă o gamă variată de echipamente de birou pentru închiriere în Botoșani și în celelalte orașe importante din județul Botoșani. Descoperiți avantajele colaborării cu noi pentru închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color, și multifuncționale.

Avantajul Serviciului de Mentenanță

Atunci când alegeți să închiriați echipamentele noastre, beneficiati automat de un serviciu de mentenanță complet. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare pentru reparații sau întreținere. Printech Company acoperă aceste aspecte în cadrul contractului de închiriere. Echipa noastră de tehniceni calificați va asigura funcționarea optimă a echipamentelor dumneavoastră.

Backup Rapid

În cazul în care echipamentul închiriat necesită reparații ce durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup. Astfel, activitatea dumneavoastră nu va fi afectată și veți putea continua să printați și să copiați documentele esențiale pentru afacerea dumneavoastră.

Calitatea Garantată

Calitatea este esențială pentru noi la Printech Company. De aceea, vă punem la dispoziție doar echipamente și cartușe originale noi. Astfel, veți obține rezultate de imprimare la calitate maximă, indiferent dacă alegeți copii color sau documente monocrom.

Prețuri Competitive

Costurile nu trebuie să fie o preocupare atunci când închiriați echipamente de la noi. Toate costurile de întreținere, service, piese de schimb, manoperă, instalare, instruire și transport vor fi în sarcina noastră. Astfel, puteți beneficia de echipamente de înaltă calitate la prețuri competitive în Botoșani și în toate orașele din județul Botoșani.

Închirierea echipamentelor de birou este acum mai ușoară și mai convenabilă ca niciodată. Contactați Printech Company pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de închiriere în Botoșani și în orașele din jur. Optați pentru echipamente de top și un serviciu de încredere pentru afacerea dumneavoastră.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom , Botoșani

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in , Botoșani.

 • Inchiriere multifunctionala , Botoșani

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in , Botoșani.

 • Inchiriere copiator , Botoșani

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in , Botoșani.

 • Inchiriere plotter , Botoșani

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in , Botoșani.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi