Inchiriere Copitoare in Alexandria, Teleorman

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Alexandria dar si in restul oraselor din Teleorman

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente și convenabile pentru echipamentele de birou în județul Teleorman, Printech Company are ceva special pregătit pentru dvs. Oferim servicii de închiriere de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale în Alexandria și în toate celelalte orașe mari din Teleorman. De ce să alegeți închirierea? Haideți să vă prezentăm câteva dintre avantajele majore ale acestei opțiuni.

Mentenanță și Intervenție Profesională

Atunci când închiriați echipamentele noastre, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare pentru mentenanță sau intervenție. Totul este inclus în contractul de închiriere. Dacă vă confruntați cu o problemă care necesită timp pentru remediere, vă punem la dispoziție echipamente de back-up pentru a vă menține activitatea fără întreruperi.

Calitate Garantată

Calitatea este esențială pentru noi la Printech Company. Oferim numai cartușe originale noi, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele pe care le închiriați să poată printa la calitate maximă. Suntem dedicați să vă asigurăm că toate documentele dvs. arată profesionist și clar.

Prețuri Competitive

Fie că aveți nevoie de o imprimantă pentru o perioadă scurtă sau lungă, societatea noastră vă oferă echipamentele la prețuri competitive. În plus, toate costurile de întreținere, inclusiv service, piese, manoperă, instalare, instruire și transport, vor fi acoperite de noi. Astfel, puteți să vă concentrați pe afacerea dvs. fără griji suplimentare.

Printech Company este partenerul ideal pentru toate nevoile dvs. de echipamente de birou în Teleorman. Indiferent dacă sunteți în Alexandria sau în oricare alt oraș din județ, vă stăm la dispoziție cu servicii de închiriere flexibile, calitate garantată și suport de top pentru afacerea dvs. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a beneficia de echipamente de birou de încredere.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Alexandria, Teleorman

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Alexandria, Teleorman.

 • Inchiriere multifunctionala Alexandria, Teleorman

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Alexandria, Teleorman.

 • Inchiriere copiator Alexandria, Teleorman

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Alexandria, Teleorman.

 • Inchiriere plotter Alexandria, Teleorman

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Alexandria, Teleorman.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi