Inchiriere Copitoare in Slobozia, Ialomița

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Slobozia dar si in restul oraselor din Ialomița

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

În Ialomita, orasul Solobozia și celelalte mari orașe ale județului beneficiază de avantajele considerabile ale serviciilor de închiriere copiatoare, imprimante, plottere și multifuncționale oferite de Printech Company. Această companie de încredere este alegerea ideală pentru a satisface nevoile dvs. de imprimare și copiere într-un mod convenabil și eficient. Iată câteva dintre avantajele remarcabile ale închirierii echipamentelor de la Printech Company:

1. Serviciu de Mentenanță Profesional

Unul dintre cele mai mari avantaje ale închirierii echipamentelor de la Printech Company este serviciul de mentenanță inclus în contract, fără costuri suplimentare. Aceasta înseamnă că nu vă faceți griji cu privire la reparații sau întreținere. Echipa noastră de tehnicieni experimentați vă va asigura că echipamentele dvs. funcționează întotdeauna în parametri optimi.

2. Echipament de Back-up

Dacă vă confruntați cu o defecțiune majoră care necesită mai mult de 48 de ore pentru a fi remediată, Printech Company vă pune la dispoziție echipament de back-up. Astfel, afacerea dvs. nu va fi afectată de nicio întrerupere a activității de imprimare sau copiere.

3. Calitatea Garantată

Calitatea este o prioritate pentru noi. Printech Company furnizează numai cartușe originale noi pentru echipamentele închiriate. Acest lucru asigură că imprimantele sau multifuncționalele pe care le folosiți vor produce documente de înaltă calitate, fie că este vorba de imprimări monocrom sau color.

4. Costuri Competitive

Printech Company vă oferă soluții de închiriere a echipamentelor la prețuri competitive. Cu noi, veți economisi bani și veți beneficia de un serviciu de înaltă calitate fără a investi în achiziționarea propriilor echipamente.

Indiferent dacă sunteți în Solobozia sau în alte orașe din Ialomita, Printech Company este partenerul dvs. de încredere pentru servicii de închiriere a copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor și multifuncționalelor. Încredințați-ne nevoile dvs. de imprimare și veți experimenta beneficiile unei colaborări de succes cu o companie dedicată și profesionistă. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a discuta despre opțiunile de închiriere potrivite afacerii dvs.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Slobozia, Ialomița

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Slobozia, Ialomița.

 • Inchiriere multifunctionala Slobozia, Ialomița

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Slobozia, Ialomița.

 • Inchiriere copiator Slobozia, Ialomița

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Slobozia, Ialomița.

 • Inchiriere plotter Slobozia, Ialomița

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Slobozia, Ialomița.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi