Inchiriere Copitoare in Timișoara, Timiș

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Timișoara dar si in restul oraselor din Timiș

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii Echipamentelor de Birou in Timis

Dacă sunteți o afacere din județul Timis, cu sediul în Timisoara sau în alte mari orașe precum Lugoj sau Jimbolia, aveți oportunitatea de a beneficia de avantajele oferite de Printech Company în ceea ce privește închirierea copiatoarelor, plotterelor, imprimantelor monocrom sau color și multifuncționalelor. Această opțiune poate aduce numeroase beneficii pentru compania dumneavoastră, indiferent de domeniul de activitate.

Servicii Profesionale de Mentenanță

Una dintre cele mai mari preocupări atunci când vine vorba de utilizarea echipamentelor de birou este întreținerea acestora. Cu serviciile oferite de Printech Company, puteți fi siguri că toate necesitățile de mentenanță sunt acoperite în cadrul contractului de închiriere. Și mai bine, aceste servicii nu implică costuri suplimentare. Dacă apar probleme tehnice, echipa noastră de specialiști va interveni rapid pentru a remedia situația și pentru a vă asigura că lucrurile funcționează fără probleme.

Echipament de Back-up Disponibil

În cazul unor defecțiuni mai complexe care necesită timp pentru reparare, Printech Company vă pune la dispoziție echipamente de back-up pentru a vă menține afacerea în funcțiune. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul pierdut și la impactul negativ asupra productivității.

Calitatea la Cote Maxime

Calitatea este esențială în orice mediul de afaceri. De aceea, Printech Company vă oferă numai cartușe originale noi pentru echipamentele închiriate. Acest lucru asigură că imprimantele sau multifuncționalele dumneavoastră vor oferi rezultate la calitate maximă, indiferent de volumul de lucru sau de cerințele de imprimare.

Costuri Competitive

O altă mare atracție a serviciilor noastre este faptul că toate costurile de întreținere, inclusiv service, piese de schimb, manoperă, instalare, instruire și transport, sunt acoperite de către Printech Company. Astfel, puteți să vă concentrați asupra activității dumneavoastră principale, fără să vă faceți griji cu privire la cheltuielile suplimentare.

Printech Company este partenerul ideal pentru afacerea dumneavoastră din Timis, oferind servicii de închiriere a echipamentelor de birou la cele mai înalte standarde. Cu noi, veți avea acces la tehnologie de ultimă generație și la suport de specialitate pentru a vă îmbunătăți eficiența și productivitatea.

Închirierea echipamentelor de birou în Timis este acum mai accesibilă și mai convenabilă ca oricând. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea și să economisiți timp și resurse prețioase.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Timișoara, Timiș

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Timișoara, Timiș.

 • Inchiriere multifunctionala Timișoara, Timiș

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Timișoara, Timiș.

 • Inchiriere copiator Timișoara, Timiș

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Timișoara, Timiș.

 • Inchiriere plotter Timișoara, Timiș

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Timișoara, Timiș.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi