Inchiriere Copitoare in Târgu Mureș, Mureș

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Târgu Mureș dar si in restul oraselor din Mureș

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Printech Company Targu-Mures

Avantaje închiriere copiatoare, plottere, imprimante color și multifuncționale în județul Mureș, orașul Târgu-Mureș, și alte orașe importante din Mureș

Inchirierea echipamentelor de birou, precum copiatoarele, plottere, imprimantele monocrom sau color și multifuncționalele, reprezintă o soluție inteligentă pentru afacerile din județul Mureș, mai ales în Târgu-Mureș și în celelalte orașe mari, cum ar fi Reghin și Sighișoara. Compania noastră, Printech Company, vă oferă numeroase avantaje în această privință, pentru a vă ajuta să vă eficientizați procesele de imprimare și să economisiți resurse importante.

1. Echipamente de calitate la prețuri competitive

Cu Printech Company, puteți accesa echipamente de birou de înaltă calitate, indiferent dacă aveți nevoie de copiatoare, plottere sau imprimante color. Beneficiați de echipamente performante la prețuri competitive pentru a vă asigura că afacerea dvs. are acces la cele mai bune soluții de imprimare fără a vă depăși bugetul.

2. Servicii complete de mentenanță și intervenție

Un alt avantaj major al închirierii echipamentelor noastre este serviciul de mentenanță și intervenție inclus în contract, fără costuri suplimentare. Printech Company vă oferă liniștea că echipamentele dvs. vor fi întotdeauna în stare optimă de funcționare. Dacă apare vreo problemă, suntem aici pentru a vă oferi asistență rapidă și eficientă.

3. Cartușe originale pentru calitate maximă

La Printech Company, ne preocupăm de calitatea rezultatelor. De aceea, furnizăm numai cartușe originale noi pentru echipamentele de imprimare inchiriate. Acest lucru asigură că documentele dvs. vor avea o calitate maximă de imprimare și că veți evita problemele legate de compatibilitatea cartușelor.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea soluțiilor optime de imprimare pentru afacerea dvs. din județul Mureș, inclusiv Târgu-Mureș, Reghin, sau Sighișoara, Printech Company este partenerul de încredere care vă poate oferi echipamente de calitate, servicii complete de mentenanță și un suport excelent. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de închiriere și pentru a beneficia de avantajele noastre competitive.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Târgu Mureș, Mureș

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Târgu Mureș, Mureș.

 • Inchiriere multifunctionala Târgu Mureș, Mureș

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Târgu Mureș, Mureș.

 • Inchiriere copiator Târgu Mureș, Mureș

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Târgu Mureș, Mureș.

 • Inchiriere plotter Târgu Mureș, Mureș

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Târgu Mureș, Mureș.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi