Inchiriere Copitoare in Bistrița, Bistrița-Năsăud

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Bistrița dar si in restul oraselor din Bistrița-Năsăud

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantaje închiriere copiatoare, plottere și imprimante în Bistrița-Năsăud

În era digitală, în care viteza și eficiența sunt esențiale, închirierea copiatoarelor, plotterelor, imprimantelor monocrom sau color și multifuncționale reprezintă o soluție inteligentă pentru companii din Bistrița-Năsăud și orașele înconjurătoare, precum Bistrița, Năsăud sau Beclean. Printech Company vă pune la dispoziție servicii de închiriere flexibile și avantajoase, cu numeroase beneficii pentru afacerea dumneavoastră.

Mentenanță și intervenție incluse

Una dintre principalele avantaje ale închirierii echipamentelor noastre constă în serviciul de mentenanță și intervenție complet asigurat în cadrul contractului. Fără costuri suplimentare, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar în cazul oricăror probleme tehnice. Mai mult decât atât, în situații în care repararea echipamentului depășește 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup, astfel încât activitatea dumneavoastră să nu fie afectată.

Calitate maximă cu cartușe originale noi

Printech Company se preocupă în permanență de calitatea serviciilor oferite. De aceea, în cadrul închirierii, furnizăm numai cartușe originale noi, asigurând astfel ca imprimantele sau multifuncționalele inchiriate să furnizeze rezultate la calitate maximă. Astfel, puteți fi siguri că documentele dumneavoastră vor arăta impecabil și că veți economisi timp și bani pe termen lung.

Prețuri competitive în Bistrița-Năsăud

Costurile nu trebuie să reprezinte o bătaie de cap. Compania noastră vă oferă echipamente de top spre folosință la prețuri competitive prin închiriere. Iar beneficiile nu se opresc aici - toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul, piesele de schimb, manopera, instalarea, instruirea și transportul, sunt acoperite de către noi. Astfel, veți putea gestiona bugetul cu ușurință și aveți liniștea că echipamentele vor funcționa la capacitate maximă.

În concluzie, Printech Company este partenerul ideal pentru afacerea dumneavoastră în județul Bistrița-Năsăud. Cu servicii de închiriere flexibile, mentenanță inclusă și echipamente de cea mai bună calitate, vă asigurăm că veți obține performanțe ridicate și veți economisi timp și bani. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și a beneficia de avantajele noastre competitive în Bistrița, Năsăud, Beclean și în toate orașele din Bistrița-Năsăud.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Bistrița, Bistrița-Năsăud

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Bistrița, Bistrița-Năsăud.

 • Inchiriere multifunctionala Bistrița, Bistrița-Năsăud

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Bistrița, Bistrița-Năsăud.

 • Inchiriere copiator Bistrița, Bistrița-Năsăud

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Bistrița, Bistrița-Năsăud.

 • Inchiriere plotter Bistrița, Bistrița-Năsăud

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Bistrița, Bistrița-Năsăud.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi