Inchiriere Copitoare in Slatina, Olt

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Slatina dar si in restul oraselor din Olt

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Închirierii de Echipamente de Birou în Olt

Închirierea de echipamente de birou reprezintă o soluție eficientă pentru afacerile din Olt, în special pentru cele din Slatina și alte orașe importante ale județului nostru. Printech Company, compania noastră specializată în furnizarea acestor servicii, vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o serie de avantaje importante.

Mentenanță și Intervenție Asigurate

Unul dintre principalele avantaje ale închirierii de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale de la Printech Company este că beneficiezi de servicii de mentenanță și intervenție în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Astfel, echipamentele tale vor fi mereu în cea mai bună formă, iar în cazul unor probleme, un specialist va interveni rapid pentru a le remedia. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la costurile sau timpul pierdut în căutarea unui tehnician calificat.

Calitatea Superioară

La Printech Company, calitatea reprezintă o preocupare constantă. Oferim numai cartușe originale noi, astfel încât imprimantele sau multifuncționalele închiriate să furnizeze printuri la calitate maximă. Aceasta este o asigurare că documentele și proiectele tale vor avea un aspect impecabil, cu culori vibrante și detalii clare.

Prețuri Competitive în Olt

Indiferent dacă ai nevoie de o imprimantă monocrom pentru birou sau un plotter color pentru proiectele tale creative, Printech Company îți oferă aceste echipamente spre folosință la prețuri competitive prin închiriere. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la costurile de întreținere, cum ar fi service-ul, piesele, manopera, instalarea, instruirea și transportul, deoarece acestea sunt incluse în pachetul nostru de servicii. Astfel, poți controla mai bine bugetul afacerii tale și să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat.

Cu Printech Company la dispoziția ta în Slatina și în toate orașele importante din județul Olt, ai siguranța că vei avea întotdeauna acces la echipamente de birou de încredere, la prețuri avantajoase și cu servicii de mentenanță de top. Alege închirierea de copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale pentru o gestionare eficientă a documentelor și proiectelor tale.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Slatina, Olt

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Slatina, Olt.

 • Inchiriere multifunctionala Slatina, Olt

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Slatina, Olt.

 • Inchiriere copiator Slatina, Olt

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Slatina, Olt.

 • Inchiriere plotter Slatina, Olt

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Slatina, Olt.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi