Inchiriere Copitoare in Ploiești, Prahova

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Ploiești dar si in restul oraselor din Prahova

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii de Echipamente de Birou in Prahova

In județul Prahova, în orașul Ploiești și în celelalte mari orașe precum Câmpina și Sinaia, Printech Company vă aduce avantaje considerabile prin serviciile noastre de închiriere a echipamentelor de birou. Iată de ce ar trebui să luați în considerare această opțiune pentru copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale:

1. Costuri Reduse și Transparente

Inchirierea de echipamente de birou este o alternativă economică la achiziționarea acestora. Cu Printech Company, veți beneficia de prețuri competitive pentru închirierea copiatoarelor, plotterelor, imprimantelor color și multifuncționalelor. Toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul, piesele, manopera, instalarea, instruirea și transportul, sunt incluse în contract, fără surprize neplăcute. Aceasta vă permite să gestionați bugetul eficient și să evitați cheltuielile neașteptate.

2. Calitate Garantată

Calitatea este esențială când vine vorba de echipamentele de birou. La Printech Company, punem accent pe performanță și fiabilitate. Oferim numai cartușe originale noi, asigurându-ne că imprimantele și multifuncționalele închiriate vor furniza documente de înaltă calitate în fiecare moment. Cu tehnologia noastră de ultimă generație, vă puteți bucura de rezultate exceptionale.

3. Serviciu de Mentenanță Profesional

Un alt avantaj major al închirierii echipamentelor de birou de la Printech Company este serviciul de mentenanță și intervenție inclus în contract, fără costuri suplimentare. Echipa noastră de experți este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a asigura buna funcționare a echipamentului. Dacă vă confruntați cu probleme tehnice, reparația este rapidă și eficientă, iar în cazurile în care intervin întârzieri mai lungi de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de backup pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră nu este afectată.

Indiferent de nevoile dvs. de echipamente de birou în județul Prahova, Printech Company este partenerul de încredere care vă oferă soluții economice și de înaltă calitate. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de închiriere și pentru a primi o ofertă personalizată pentru afacerea dumneavoastră.

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Ploiești, Prahova

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Ploiești, Prahova.

 • Inchiriere multifunctionala Ploiești, Prahova

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Ploiești, Prahova.

 • Inchiriere copiator Ploiești, Prahova

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Ploiești, Prahova.

 • Inchiriere plotter Ploiești, Prahova

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Ploiești, Prahova.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi