Inchiriere Copitoare in Oradea, Bihor

Descopera avantajele inchirierii copiatoarelor, imprimantelor, plotterelor dar si a multifunctionalelor in Oradea dar si in restul oraselor din Bihor

Despre Noi

De ce sa inchiriezi o imprimanta alaturi de Printech?

Alege soluția intelegentă pentru viitorul tau business si inchirieaza echipamentul potrivit pentru tine

Avantajele Inchirierii de Copiatoare, Plottere, Imprimante Monocrom sau Color și Multifuncționale în Județul Bihor

În era tehnologiei digitale, echipamentele de birou au devenit esențiale pentru orice afacere din județul Bihor, fie că se află în Oradea sau în alte orașe mari precum Salonta, Beiuș sau Marghita. Printech Company vă oferă o soluție inteligentă pentru necesitățile dvs. de imprimare, copiere și scanare prin serviciul de inchiriere copiatoare, plottere, imprimante monocrom sau color și multifuncționale.

Calitate și Fiabilitate

Unul dintre principalele avantaje ale colaborării cu Printech Company este calitatea garantată. Noi înțelegem importanța rezultatelor perfecte în documentele dvs., de aceea oferim numai cartușe originale noi, asigurându-vă că imprimantele sau multifuncționalele inchiriate vor produce documente de înaltă calitate, fie că este vorba despre rapoarte mono sau documente color vibrante.

Economisiți Timp și Bani

Prin inchirierea echipamentelor noastre, veți economisi bani considerabili. Toate costurile de întreținere, inclusiv service-ul de mentenanță și intervenție, înlocuirea pieselor, manopera, instalarea, instruirea și transportul, sunt incluse în contractul de închiriere. Astfel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la costuri ascunse sau cheltuieli neașteptate.

Mentenanță Gratuită și Echipament de Back-up

Printech Company se angajează să ofere un serviciu complet și fără probleme. De aceea, mentenanța și intervenția sunt asigurate în cadrul contractului de închiriere, fără costuri suplimentare. Dacă echipamentul necesită o reparație care durează mai mult de 48 de ore, vă punem la dispoziție echipament de back-up, astfel încât activitatea dvs. să nu fie afectată.

Cum Ne Contactați

Indiferent dacă aveți nevoie de o imprimantă monocrom, o imprimantă color, un copiator sau un multifuncțional, Printech Company este alegerea potrivită în Oradea și în toate celelalte orașe mari din Bihor. Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile dvs. specifice și pentru a primi o ofertă personalizată.

Echipa noastră dedicată este gata să vă ofere soluții de imprimare eficiente și convenabile. Cu Printech Company, eficiența dvs. de birou va atinge noi culmi, iar bugetul dvs. va rămâne în limitele stabilite. Alegeți calitatea, alegeți Printech Company!

Inchiriere copiatoare

Inchiriere copiatoare si multifunctionale

Cele mai mici preturi pentru inchirieri de copiatoare si multifunctionale alaturi de Printech

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-C579DWF

Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Inchiriere Multifunctionala inkjet A4 Epson WorkForce Pro WF-M5799DWF

Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Inchiriere Multifunctionala laser A4 Brother MFC-L6900DW

Despre Noi

Află mai multe despre noi

Alege soluția intelegentă pentru business-ul tău alături de Printech

Punem un accent deosebit pe satisfacția clienților noștri și ne dedicăm în totalitate în a vă oferi cea mai bună experiență în ceea ce privește închirierea de echipamente de birou. Fie că este vorba despre imprimante, multifuncționale, copiatoare sau plotttere, vă garantăm că fiecare echipament pe care îl închiriați de la noi este în cea mai bună stare.

 • Inchiriere imprimanta color si monocrom Oradea, Bihor

  Inchireaza unul din cele 2 modele de imprimante color si monocromdisponible in Oradea, Bihor.

 • Inchiriere multifunctionala Oradea, Bihor

  Inchireaza unul din cele 8 modele de multifunctionale disponible in Oradea, Bihor.

 • Inchiriere copiator Oradea, Bihor

  Inchireaza unul din cele 10 modele de copiatoare disponible in Oradea, Bihor.

 • Inchiriere plotter Oradea, Bihor

  Inchireaza unul din cele 6 modele de plottere disponible in Oradea, Bihor.

Închirierea echipamentelor noastre nu este doar o soluție convenabilă, ci și o investiție în eficiența și productivitatea afacerii dvs. Cu noi, puteți avea încredere că indiferent de nevoile dvs. de echipamente IT, suntem alegerea potrivită.

Contact

Contactează-ne

Ne găsești atât în Târgu-Jiu, cât și în Oradea.

Adresele noastre

Str. 14 Octombrie, nr.46, Târgu-Jiu, Gorj

Str. George Emil Palade, nr.93, Oradea, Bihor

Telefon

Mobil: 0730600000

Fix: 0353416464

Loading
Mesajul a fost trimis, multumim!

F.A.Q

Întrebări Frecvente

 • În cazul în care aveți nevoie să achiziționați o imprimantă, multifunctionala sau copiator societatea noastră vă oferă acest echipament spre folosință imediat, fara a bloca o suma de bani importanta, in schimbul unui abonament lunar.

 • - Consumabile
  - Piese
  - Service AUTORIZAT
  - Soft monitorizare echipamente
  - Transport
  - Instalare
  - Instruire Personal
  - Timp de interventie GARANTAT
  - Echipament de backup

 • Perioada minima de inchirire este de 24 de luni

 • Calitatea reprezinta cea mai importanta parte a produselor si serviciilor PRINTECH COMPANY, de aceea oferim numai echipamente profesionale noi care sa printeze la calitate maxima.

 • Service-ul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului, fara costuri suplimentare. Raspunsul la solicitarea de service se face in 4 – 8 ore in functie de localitatea clientului sau progamul de lucru. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza mai mult de 48 de ore, va punem la dispozitie echipament de backup.

Locații

Locatiile in care poti inchiria echipamente de la noi

Orasele si judetele in care poti inchiria imprimante, copiatoare si multifunctionale de la noi